Světlo ve vašich rukou

V dnešní době, kdy je spolehlivost a výkon klíčovými faktory při výběru vybavení, svítilna Olight Warrior X 4 vystupuje jako jeden z nejlepších dostupných produktů na trhu. Tento nový model od Olight, renomované značky v oblasti svítidel, přináší kombinaci odolnosti, výkonu a inovativních funkcí, které z něj dělají ideální svítidlo pro profesionály i nadšence outdoorových aktivit.

Design a konstrukce

Warrior X 4 je navržen s ohledem na robustnost a pohodlí. Jeho tělo je vyrobeno z leteckého hliníku, který zaručuje vysokou odolnost proti nárazům a mechanickému poškození. Povrchová úprava je odolná proti poškrábání a korozi, což prodlužuje životnost svítidla i při náročných podmínkách. Ergonomický design s protiskluzovým povrchem zajišťuje pevné uchopení, což je klíčové při používání v dešti nebo za mokra.

Výkon a technické parametry

Olight Warrior X 4 se může pochlubit maximálním světelným výkonem až 2600 lumenů, což je více než dostatečné pro osvětlení i těch nejtemnějších míst. Dosah světla je ohromující – až 630 metrů, což z něj činí ideální volbu pro hlídky, myslivost, SBS, záchranné akce a jiné náročné situace. Baterka Olight Warrior nabízí několik režimů svícení, včetně stroboskopu pro signalizaci nebo dezorientaci potenciálních hrozeb.

Baterie a nabíjení

Jedním z klíčových aspektů Warrior X 4 je jeho baterie. Svítilna je vybavena vysokokapacitní 5000 mAh dobíjecí baterií, která zajišťuje dlouhou výdrž i při vysokém výkonu. Nabíjení je snadné a rychlé díky USB-C kabelu, který se bezpečně připojí ke svítidlu. S výdrží až 8 hodin na jedno nabití zaručuje, že máte dostatek energie pro dlouhé hodiny používání bez potřeby častého nabíjení. S přibližnou dobou nabíjení 4 hodiny, Warrior X4 se rychle nabije a je připraven k akci. Inteligentní nabíjecí řešení zajišťuje optimální péči o baterii a prodlužuje její životnost.

Inteligentní funkce

Olight nezapomněl ani na pokročilé technologie. Warrior X 4 je vybaven indikátorem stavu baterie, který uživateli poskytuje okamžitou informaci o zbývající kapacitě baterie. Kromě toho, svítidlo má zabudovaný systém tepelné ochrany, který automaticky snižuje výkon v případě přehřátí, čímž chrání vnitřní komponenty a prodlužuje životnost zařízení.

Univerzálnost a použití

Warrior X 4 je navržen tak, aby vyhovoval různým scénářům použití. Díky jeho odolnosti vůči vodě (certifikace IPX8) je ideální pro použití v dešti nebo v jiných mokrých podmínkách. Jeho kompaktní rozměry a nízká hmotnost z něj dělají skvělého společníka pro turistiku, kempování, ale i pro profesionální účely jako jsou bezpečnostní služby nebo záchranné akce.

Příslušenství

Světelný balíček Olight Warrior X 4 obsahuje několik užitečných doplňků. V balení naleznete kromě svítidla i nabíjecí kabel, taktické pouzdro a náhradní těsnění. Tyto doplňky zvyšují univerzálnost a použitelnost svítidla v různých situacích.

Závěr

Olight Warrior X 4 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou a výkonnou svítilnu. Jeho robustní konstrukce, vysoký výkon a inteligentní funkce z něj dělají jednoho z lídrů na trhu. Ať už jste profesionál, který potřebuje kvalitní vybavení pro svou práci, nebo outdoorový nadšenec, který hledá spolehlivého společníka na svá dobrodružství, Warrior X 4 vás určitě nezklame.

Investice do svítidla Olight Warrior X 4 je investicí do kvality a spolehlivosti, které oceníte v každé situaci, kde je zapotřebí spolehlivého osvětlení.

Porovnání modelů z rodiny Warrior:


Parametr

Warrior X Turbo

Warrior X4

Warrior X3

Warrior X Pro

Maximální výkon

1100 lumenů

2600 lumenů

2500 lumenů

2100 lumenů

Dosah světla

1000 metrů

630 metrů

300 metrů

500 metrů

Výdrž baterie

Do 12,5 hodin

Do 8 hodin

Do 8 hodin

Do 8 hodin

Režimy osvětlení

2 režimy

Viac režimov

Viac režimov

2 režimy

Odolnost vůči vodě

IPX8

IPX8

IPX8

IPX8

Odolnost vůči nárazům

1,5 metru

1,5 metru

1,5 metru

1,5 metru

Specifické vlastnosti

Dlouhý dosah, taktické použití

Inteligentní nabíjení, taktické použití

Rychlé nabíjení, taktické použití

Vysoká intenzita světla, taktické použití

Doba nabíjení

Přibližně 4 hodiny

Přibližně 4 hodiny

Přibližně 4 hodiny

Přibližně 4 hodiny

Autor blogu: kolega Erik

Svítilna Olight Warrior X 4 a mnoho jiných modelů naleznete zde: Svítilny OLIGHT